Follow Us :

Premiera Żółtego Przewodnika Gault&Millau 2017

Premiera Żółtego Przewodnika Gault&Millau 2017

In Media, Wydarzenia

Z przyjemnością możemy Państwa poinformować, że po raz kolejny zostaliśmy wyróżnieni w Żółtym Przewodniku: otrzymaliśmy 13 punktów, a tym samym przyznano naszej restauracji 2 czapki kucharskie! Dodatkowo, szef kuchni Maciej Rosiński nie tylko odebrał nominację w kategorii Szef Jutra, ale przygotował również deser dla wszystkich zaproszonych Gości. Lepszego wieczoru nie mogliśmy sobie wymarzyć!

Dziękujemy Redaktor Naczelnej Przewodnika – Pani Justynie Adamczyk za zaufanie oraz możliwość pokazania talentu naszego szefa kuchni na tak ważnym wydarzeniu. To ogromne wyróżnienie i honor dla całego zespołu Affogato.

Podziękowania należą się również Zespołowi Affogato (kucharzom, obsłudze, właścicielowi) bez którego zaangażowania i ciężkiej pracy ten doskonały wynik nie byłby możliwy.

Gratulacje dla wszystkich Szefów Kuchni i Restauracji wyróżnionych w Przewodniku!

Like: