Kolacja

Idź do spisu treści

Menu główne:

..

Maciej Rosiński Ambasadorem Callebaut

Maciej Rosiński Ambasadorem Callebaut

Mamy przyjemność poinformować, że nasz szef kuchni Maciej Rosiński od czerwca 2015 roku dołączył do elitarnego Klubu Ambasadorów Barry Callebaut. Rola Ambasadora wiąże się również z pełnieniem funkcji wykładowcy gościnnego w Chocolate Academy w Łodzi. Informacje o aktualnych szkoleniach znajdą Państwo na stronie www.chocolate-academy.com/pl/pl/32

Klub Ambasadorów Barry Callebaut zrzesza ponad siedemdziesięciu mistrzów kucharskich i mistrzów cukiernictwa cieszących się międzynarodowym uznaniem. Misją Klubu jest przekazywanie innym rzemieślnikom z całego świata wiedzy i technik związanych z czekoladą, by wspierać rozwój nowych produktów, koncepcji, opakowań, receptur i imprez szkoleniowych, spełniających oczekiwania profesjonalistów. Jakość, kreatywność, znajomość składników oraz kierownictwo procesowe to główne atuty Ambasadorów, którzy reprezentują marki Callebaut, Cacao Barry i Carma.

Źródło: http://www.chocolate-academy.com


 
Wróć do spisu treści | Wróć do menu głównego