Zapraszamy do restauracji Affogato na romantyczny wieczór we dwoje. Szef kuchni Maciej Rosiński przygotował na tą okazję specjalny zestaw dań.
MENU
Aperitif
PRZYSTAWKA
Tatar z łososia z piklowaną dynią w occie Chardonnay,
majonezem, kaparami, ogórkiem i żelem z mango
Terrina z polików wołowych z pieczonym wędzonym burakiem,
selerem i czarna truflą
DANIE GŁÓWNE
Pstrąg z Zielenicy na puree z groszku z emulsją cytrynową, krokietem
z raków i sosem maślanym
Schab cielęcy z fioletowymi ziemniakami, pierożkiem grzybowym, karmelizowaną marchewką i borówką leśną
DESER
Dacquoise kawowy z lodami waniliowymi, karmelem, jogurtem
i emulsją z czerwonych owoców
Tarta czekoladowa z orzechami pekan, sorbetem yuzu i sosem
z białej czekolady
Makaroniki
CENA: 240 zł/ 2 osoby
Obowiązuje wcześniejsza rezerwacja miejsc oraz wpłata zaliczki.
Tel. 664454220, 426300300